Kunderne siger ...

"Hos PEJ Gruppen er vi enormt glade for samarbejdet med Dorte, som igennem flere år har været fast tilknyttet som freelance skribent på pej gruppens brancheblade til mode-, design- og interiørbranchen. Som person er Dorte tillidsvækkende og empatisk, og hun har en fantastisk indlevelse og forståelse for de virksomheder og mennesker, som hun skriver om. Dette udmønter sig i nærværende og velskrevne artikler med interessante og anderledes vinkler. Artiklerne fra Dortes hånd indfrier altid vores forventninger, og vi får ofte positiv feedback på dem fra vores kunder."
Helene Mathiasen, redaktør – PEJ Gruppen

"Dorte er inde over al vores tekst i Pathfinder – digitalt som fysisk. Det sikrer den ensartethed og slagkraft, som vi har brug for. Hun er en fornøjelse at arbejde sammen med – skarp, dygtig og humoristisk, og desuden supergod at drøfte alverdens ideer med – mulige som umulige, ligesom hun sikrer, at de rigtige ideer sammensættes på den rigtige måde og føres ud i livet. Jeg vil på det varmeste anbefale Dorte."
Christer Gaardmand Zäll, Managing Director – Pathfinder 

"Dorte har været rigtig hurtig til at sætte sig ind i vores virksomhed og vores ydelser - derfor kan hun altid med kort varsel levere gode tekster til os. Uanset om det er komplette tekster fra bunden, eller det er tilpasning af oplæg fra os, hvor hun altid giver os gode, brugbare kommentarer med på vejen. I det hele taget giver det stor tryghed at have Dorte ind over på vores tekster, da det sikrer, at de er fejlfrie og korrekte. Vi bruger Dorte til mange typer tekster – lige fra pressemeddelelser, breve, web, annoncer og brochurer til kundeinterviews."
Thomas Schrøder Andersen, Marketingkoordinator – JKS

"Jeg kan uden tøven udtrykke vores glæde ved at samarbejde med Dorte Burhøi. Hun er proaktiv, energisk og målrettet og indgår lynhurtigt i teamet omkring den aktuelle opgave. Hun formår hurtigt at finde en vej frem og supplerer eksisterende ideer med gode, effektive forslag og interessante vinkler.

Vi oplever, at Dorte altid er klar, og hendes reaktionstid er fantastisk. Vi når hver gang frem til gode løsninger sammen – uanset opgavens type eller omfang. Jeg glæder mig altid, til vi skal samarbejde, for jeg føler vi er i gode hænder og ved, at det også bliver sjovt!"
Carsten Sørensen, Bureauchef – rcogm

"Miljø Rent A/S modtog et yderst tilfredsstillende resultat i form af vores brochure til borgere i Århus Kommune. Der var fra start givet frie hænder til brochurens indhold, og det var meget tydeligt, at Dorte satte sig grundigt ind i både det specifikke område inden for Århus kommune og i Miljø Rents kerneværdier, der træder klart frem i teksterne. Vi har fået en brochure, som vi er stolte af at dele ud, og som allerede har givet positiv respons ud over det forventede."
Helle Varny, Direktør – Miljø Rent A/S

 

 

 

 

 

 
Dorte Burhøi | CVR: 32795021  | Tlf.: 40964426 | dorte@swung.dk