Nye indlæg

Kategorier

En blog om virksomhedskommunikation,
sprognørderi og ting jeg undrer mig over. Kommunikationsingeniør?

23-11-2011 09:07

En tidligere kollega opfordrede mig en gang til at se mit fag i et lidt bredere perspektiv. Det tog jeg til efterretning, men i dag stødte jeg alligevel på noget, der udfordrede mit faglige frisind. Når du har læst dette lille blog-indlæg, kan du selvfølgelig selv afgøre, hvem der er den største fagfacist ...

Det er en kendt sag, at uddannelse ikke behøver at være en branchemæssig spændetrøje. Alligevel læste jeg samme den sætning mange gange, da jeg i dag faldt over en stillingsannonce ( – jeg er lykkeligt selvstændig, men derfor kan man jo godt holde øje med markedet) fra en ingeniørvirksomhed, der søgte en kommunikationsmedarbejder. Under kvalifikationer stod der følgende:

"Du er måske netop blevet færdig med en relevant længerevarende uddannelse i kommunikation, som ingeniør eller som arkitekt og ser denne stilling som et spændende springbræt til en videre karriere."

Arrrrrh .... Lad mig i det mindste få lov til at fnise lidt.

PS: De kunne måske ha' ment en ingeniør eller arkikekt, som netop har videreuddannet sig inden for kommunikation? Anyway – det gør det ikke mindre relevant at søge en kommunikations.... -medarbjeder.

 

 


Kategori: Nyt fra Swung

Kommentarer

  • #1
  • Anette Gjurup
    02-12-2011 19:27
    Hej Dorthe, sjov læsning. Til gengæld har jeg aldrig hørt om en arikekt. Er det en ny uddannelse du har opfundet? :-). Håber du har det godt. Kh Anette


1 

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

Dorte Burhøi | CVR: 32795021  | Tlf.: 40964426 | dorte@swung.dk