Nye indlæg

Kategorier

En blog om virksomhedskommunikation,
sprognørderi og ting jeg undrer mig over. VIND EN BABY!

22-09-2011 10:59
Jeg har lavet masser af konkurrencer til kunder og brudt hjernen med at opfinde originale præmier. Oftest er det dog endt med iPhones, iPads, gavekort, rejser og webergrill. Så da jeg sidste uge var i Canada, så jeg en outdoor-kampagne, der i dén grad fangede min opmærksomhed. Den bestod kort fortalt af plakater med fotos af nuttede babyer og tekster som "Win me!" og "Are you my mommy?"

Jeg forventede en ironisk pointe, og fik derfor noget af en overraskelse, da jeg kunne læse på radiokanalen Hot 89.9's hjemmeside, at de udloddede tre fertilitetsbehandlinger som præmie i en lytterkonkurrence. Paradise Hotel go home – this is the real deal! Det var ikke ligefrem dét, jeg forventede mig af de afdæmpede canadiere, da jeg gik rundt i deres statelige og meget anglofile hovedstad (der ærligt talt grænsede til det kedelige).

Men verden har jo allerede set realityshows, hvor du kan vinde ægtemænd, plastikkirurgi og et livslangt efterslæb af dårlig karma, så hvorfor ikke? Personligt ville jeg nu foretrække en Webergrill.
 
Win me!

Kategori: Nyt fra Swung

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

Dorte Burhøi | CVR: 32795021  | Tlf.: 40964426 | dorte@swung.dk