Nye indlæg

Kategorier

En blog om virksomhedskommunikation,
sprognørderi og ting jeg undrer mig over. F... dig, hvis du vil klage!*

31-08-2011 15:00
De gør bare deres job. Noget skal man jo leve af. Og ja, selvfølgelige er det min egen skyld, når jeg ikke stiller p-skiven. Så fik vi forbeholdene på plads. Men når det er sagt, synes jeg stadig Europark har et problem – et kommunikationsproblem!
En søndag for ikke så længe siden begav jeg mig til den lokale Fakta-butik, der holder åbent for forældre som mig, der pludselig kommer i tanke om, at en mandag og madpakker lurer lige om hjørnet. Så jeg susede ned på Silkeborgvej og parkerede Citroênen foran butikken. Det tog cirka 17 minutter (den tager vi en anden gang, Fakta) og kostede 257 i butikken – og 590 kroner i P-bøde! Ingen tvivl om, at det var en god forretning at sende p-vagten ud den dag, for hver anden af de mange biler havde den giftgule strimmel siddende i frontruden.

Vel vidende at der ikke var så meget at stille op, klikkede jeg ind på europark.dk og betalte min regning. Jeg havde ikke i sinde at klage, men på forsiden blev jeg mødt af en ironisk vrængende mand iført butterfly og stiv pegefinger med teksten "Vil du klage?" Jeg blev så indigneret over, at dette billede – uanset årsagen til en evt. klage – på forhånd stempler mig som kværulant. Humor i kommunikation kan være fint, men her går Europark helt galt i byen. Jeg sendte derfor EN KLAGE OVER KLAGEMULIGHEDEN gennem dette link. Nu er der gået adskillige uger, uden at Europark har svaret tilbage, så nu får de lige en på hatten hér. Og hvis de ser i øjnene, at det kan gøres lidt bedre – ja, så kan de da bare ringe – jeg skal nok lad være med at gøre grin med dem!
 
*Den 8. september modtog jeg en konstruktiv mail fra EuroPark vedhæftet en pdf af deres forside, der viser, at billedet nu er fjernet! Thank you, Europark! (– og undskyld til alle jer, der må læse blogindlægget uden at kunne se det syndige billede!)

Kategori: Nyt fra Swung

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

:

CAPTCHA Image

Dorte Burhøi | CVR: 32795021  | Tlf.: 40964426 | dorte@swung.dk